Over ons

Inspectie op het allerhoogste niveau

GC Clad is een familiebedrijf. We werken met een team van betrokken medewerkers vanuit onze eigen productiehallen in Zierikzee. Onze werknemers doen het werk met trots en passie, zowel op kantoor als in de productie. Van advies en ontwerp tot eindproduct: alles vindt plaats in eigen huis. Voor het snijden, verhitten, walsen, persen, buigen en lassen hebben wij een zéér modern, deels zelf ontwikkeld machinepark. Zo kunnen wij, samen met onze jarenlange ervaring en technologische kennis, een optimale kwaliteit garanderen voor zowel nieuwe als bestaande situaties. Onze producten hebben zich ruimschoots bewezen onder de zwaarste omstandigheden: daarom ben je verzekerd van optimale waarde voor je geld!

Missie

Door extreem goede kwaliteit en altijd de beste oplossing en maatwerk voor élke situatie te bieden en door onze processen en producten te blijven optimaliseren een langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers aangaan.

Visie

Wereldwijd alle bedrijven in de mijnbouw, baggerindustrie, energie & recycling- en grondstof-verwerkende industrie voorzien van onze duurzame, extreem slijtbestendige en 100 procent recyclebare producten.

GC Clad is een aantrekkelijke werkgever. Je krijgt een goed salaris, bonussen worden gedeeld én je bent standaard vrijdagmiddag vrij. Er is een fijne balans tussen werk en privé. Daarnaast verkoopt GC Clad een uniek product: Fedur. Daar zijn wij ontzettend trots op.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.